Miconazol het geneesmiddel tegen schimmelinfecties

Wij Nederlanders zijn gek op het googelen naar aandoeningen. Waarschijnlijk heb je zelf ook wel eens gekeken wat de symptomen van een aandoening zijn zoals een schimmelinfectie en wat je er tegen kunt doen. Het is dan ook fijn hier een geschikt medicijn voor te vinden. Misschien bent je de zoektocht wel eens gestuit op het woordje Miconazol. Maar wat is dat nu precies? In dit artikel proberen we je hier iets meer uitleg over te geven.

Wat is Miconazol?

Miconazol (ook wel miconazolnitraat genoemd) is een medicijn tegen schimmelinfectie. Tevens staat het ook bekend om het doden van gisten. Het is belangrijk om te weten dat het een kuur is. Indien je dus start met dit medicijn dient je de gehele kuur af te maken. Ook als de klachten al verdwenen zijn. Stop je te vroeg dan is de kans groot dat de klachten terug zullen keren.

miconazol

Veiligheid

Ken je de gele waarschuwingsstickers op de verpakking van een medicijn? Bij Miconazol is dit gelukkig niet van toepassing. Tijdens het gebruik hiervan mag je gewoon auto rijden. Ook een glaasje alcohol tijdens de kuur kan geen kwaad. Het is wel raadzaam, wanneer je meerdere medicijnen gebruikt, dit te bespreken met een arts. Soms kan er namelijk een wisselwerking ontstaan. De stoffen van de verschillende medicijnen gaan dan op elkaar reageren. Een gevolg kan zijn dat een van de medicijnen minder zal werken.

Verkrijgbaarheid

Miconazol is vrij verkrijgbaar. Dit betekent dat je dit zelf kunt kopen bij de apotheek of online kunt bestellen. Uiteraard is het ook verkrijgbaar op recept. De crème of zalf smeer je eenvoudig op de aangedane plekken. Doe dit twee keer per dag, gedurende twee tot zes weken.

Het kan zijn dat je bij het gebruik wat last krijgt van een geïrriteerde huid of een branderig gevoel. Hier hoef je je geen zorgen over te maken, dit trekt meestal snel weer weg.

Bestellen!

Schimmelinfectie verhelpen? Bestel Miconazol!

Bestellen!

Miconazol tegen een schimmelinfectie

Miconazol is het meest effectieve middel tegen een schimmelinfectie. Eenvoudig te verkrijgen zonder recept. Twijfels of je een infectie hebt? Check hier de symptomen.